Kuřecí prsa na vietnamský způsob
Smícháme sezamový olej spolu s cayenským pepřem a vzniklou směsí potřeme kuřecí prsa. Grilujeme asi 10 až 12 minut, dokud nejsou propečená.
Mezitím si v kastrůlku rozehřejeme všechny ostatní ingredience, až se rozpustí cukr a omáčka je prohřátá.
Rohlíky rozřízneme, ale ne zcela, necháme je nedoříznuté, aby se rozevřely. Rozevřené rohlíky poté lehce osmahneme na grilu, vložíme do nich porci kuřecích prsou a na to přidáme brokolici, ředkvičku a omáčku.
Co budeme potřebovat:
4 kuřecí prsa, bez kůže a kostí
půl hrnku usekané brokolice
čtvrt hrnku usekaných stonků ředkvičky
2 lžíce cukru
2 lžíce másla z buráků
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíci oleje
2 stroužky česneku, rozdrcené a pokrájené
2 lžíce sezamového oleje
půl lžičky cayenského pepře
4 rohlíky, rozříznuté, ale nedoříznuté, jen aby se rozevřely
Zdroj receptu: Derrick Riches