Paprikovo-rajčatová salsa

Rajčata necháme okapat a nadrobno je rozkrájíme. Oloupeme cibuli a nasekáme ji na drobné kostičky. Totéž uděláme i s paprikami, které samozřejmě nejprve omyjeme, a také s papričkami jalapeňos.

Zeleninu nasypeme do mísy a přidáme lístky koriandru natrhané najemno. Na závěr salsu dochutíme pepřem a solí, dozdobíme pažitkou. Podáváme v mističce, hodí se k většine grilovaných mas nebo třeba kukuřičným nachos.  

Co budeme potřebovat:

200 g konzervovaných loupaných rajčat
půlka žluté papriky
půlka červené papriky
1 menší červená cibule
2 zauzené papričky jalapeňos
3 lístky koriandru
trocha pažitky
čerstvě umletý pepř
sůl

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Big green egg