Recepty: Marináda s červeným pepřem

Marináda s červeným pepřem je ideální k bílému masu, vyzkoušejte ji s kuřecím nebo třeba vepřovým masem.

Smíchejte všechny ingredience. Citron před tím vymačkejte, kůru ale nevyhazujte, použijete ji také. Stroužky česneku před smícháním rozdrťte, cibuli nasekejte. Vše vložte do kastrůlku a svařte.

V průběhu grilování maso potírejte jen během první poloviny grilovací doby, aby se udělala kůrčička (tj. pokud grilujete 10 minut, potírejte marinádou prvních pět minut).

Co budeme potřebovat:

třetinku piva (1 plechovka 0,33 l)
1 hrnek kečupu
1/2 hrnku usekané cibule
2 lžičky drcených chilli papriček
2 lžíce hnědého cukru
1 citron
2 stroužky česneku
2 lžičky pepře
1 lžičku soli

Zdroj receptu: barbecue-store.com

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Big green egg