Karibská vepřová pečeně

Promícháme koření a pečlivě ho vetřeme do omytého a osušeného masa. Necháme asi na 60 minut odležet a poté grilujeme na nepřímém ohni necelou hodinu, dokud teplota masa uvnitř nedosáhne 68-70 °C. Před tím než maso nakrájíme a budeme servírovat necháme 10 minut odpočinout.

Co budeme potřebovat:

1,4 kg libové vepřové pečeně bez kosti
1 lžíci sušené cibule
1 lžíci cibulového prášku
2 lžičky rozdrceného tymiánu
2 lžičky soli
1 lžičku mletého nového koření
1/2 lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
1/2 lžičky mleté skořice
2 lžičky cukru
1 lžičku pepře
1 lžičku cayenského pepře

Zdroj receptu: otherwhitemeat.com

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Big green egg