Jarní bylinný salát
Pampeliškové, šťovíkové a kozlíčkové listy očistíme, omyjeme a necháme okapat. Lístky pokrájíme na proužky, mladé cibulky i s natí nakrájíme na kolečka, ředkvičky nakrájíme na kolečka a přimícháme k ostatním surovinám.
ogurtovou zálivku připravíme přidáním soli, citrónové šťávy a dvou najemno nastrouhaných ředkviček do bílého jogurtu. Všechny přísady opatrně zamícháme a salát na závěr dozdobíme vejci nakrájenými na osminky.
Co budeme potřebovat:
4 vejce
kozlíčkové lístky
pampeliškové listy
šťovíkové lístky
5 ks mladých cibulek
10 ks ředkviček
150 ml bílého jogurtu
1 citron
sůl
Recepty na spoustu dalších pochoutek pro každý den naleznete na stránkách Dobré Recepty.