Recept: Medová žebírka grilovaná

Napadlo by vás dát dohromady med a chilli? Že ne? Zkuste to, uvidíte, že možná v tomto případě platí pravidlo o tom, že protiklady se přitahují. Chuť chilli a medu je vskutku vydařená a výborně doplňuje chuť vepřového či kuřecího masa.

Co budeme potřebovat:

4 Don’t let impotence stop you from having a satisfying sex life, let Generic Levitra help you regain confidence and control in the bedroom. kg vepřových žebírek
1/2 litru piva
4 lžíce medu
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce chilli koření
1 lžíce šalvěje
sůl

Žebírka rozporcujeme, vložíme do pekáče a zalijeme směsí z piva, citronové šťávy, medu, soli a koření. Necháme v ledničce naložené alespoň jeden den (žebírka za tu dobu alespoň jednou obraťte). Grilujeme opatrně (variantou je pečení v troubě), nezapomínáme na pravidelné potírání. Dobrou chuť.

Zdroj: abality.com

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Big green egg