Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionůŽampiony opláchneme a nakrájíme na plátky. Potom je zprudka opečeme na 2/3 olivového oleje, osolíme, opepříme a okmínujeme.

Hermelíny potřeme zbylým olejem, obalíme je v drcených bramborových lupíncích, poklademe žampiony, posypeme zbylými lupínky, zakryjeme plátkem pečicího papíru, a to celé zabalíme do alobalu.

Grilujeme z každé strany 5 – 7 minut. Hotové Hermelíny rozdělíme na talíře a posypeme čerstvou pažitkou.

Ingredience na 4 porce:

1x Sedlčanský Hermelín na gril (4 ks sýra)
40 g bramborových lupínků
2 velké žampióny
50 ml olivového oleje
sůl
2 lžíce pokrájené pažitky
špetka mletého kmínu
špetka mletého pepře

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.

Přidejte komentář

Vyplněná e-mailová adresa nebude viditelná ostatním návštěvníkům. Povinné položky jsou označené *