Jednoduchý a rychlý Pikantní špíz z tresky s cherry rajčátky

Rybu nakrájíme na větší kostky. Připravíme marinádu ze zázvoru, medu, chilli, olejů, curry, pepře a soli.

Rybí kostky smícháme v misce s marinádou a napícháme na špíz spolu s rajčátky a kousky červené cibule.
Opékáme na grilu na nepřilnavé podložce nebo na misce z alobalu cca 4min z obou stran.

Podáváme s lehkým letním salátem a pečivem.

Přísady:

• Filety z tresky: 680g
• Med: 20g
• Chilli: 5g
• Olej: 1 pol.lžíce
• Olivový olej: 1 pol. lžíce
• Cherry rajčátka: 200g
• Curry: 5g
• Drcený zázvor: 5g
• Cibule červená: 60g
• Citron
• sůl
• pepř

Tento, ale i další recepty se můžete naučit na kuchařských kurzech v Chefparade.

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.