Fenykl s cibulí na grilu

Další variace na grilovanou zeleninu. Nejprve očistíme fenykl od svrchních lístků. oloupeme cibuli a rozkrojíme na půl.

Jak cibuli tak fenykl pokapeme olejem a dle vlastních preferencí dostatečným zpsůobem osolíme a opepříme. Nyní můžeme začít grilovat. Zeleninu dáme na gril řeznou stranou dolů a pod grilujeme 6-8 minut. Dobu grilování uzpůsobíme dle toho zda máme zeleninu spíše větší či menší.

Poté zeleninu otočíme grilujeme z druhé strany opět cca 6-8 minut. Na závěr zeleninu pokapeme balsamikovým octem, posypeme nasekanými lístky tymiánu a můžeme servírovat.

Ingredience:

4 menší bulvy fenyklu
2 červené cibule
4 lžíce olivového oleje
balsamikový ocet
čerstvý tymián
pepř
sůl

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.