Vepřová pečeně na rožni

Vepřovou pečínku vykostíme, umyjeme a osušíme. Nakrájíme na plátky (řízky) a naklepeme po obou stranách. Řízky osolíme, potřeme česnekem, přidáme trošku kmínu a pokapeme olejem. Poté necháme na dvě hodiny odležet v chladu.

Mezičas využijeme, abychom si připravili dušené kyselé zelí a bramborové knedlíky. Nachystané plátky masa vložíme na grilovací rošt a z obou stran grilujeme cca čtyři minuty.

Co budeme potřebovat (na 4 porce):

0,5 kg vepřové pečeně
2 dkg oleje
4 porce dušeného kyselého zelí
4 porce bramborových knedlíků
česnek
kmín
sůl

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.