Candát s vůní rozmarýnu

Plátky candáta opláchneme a osušíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme 10 minut stát a pak
osušíme, osolíme z obou stran. 

Olej smícháme se sladkou a pálivou paprikou. Porce ryby potřeme vzniklou směsí a položíme na
horký rošt. Po každé straně grilujeme 5 minut, mezitím potíráme, poté ozdobíme voňavými lístky
rozmarýnu.

Co budeme potřebovat:

4 filé z candáta
2 lžíce citronové šťávy
3 lžíce slunečnicového oleje
2 lžičky sladké papriky
1/2 lžičky pálivé papriky
několik lístků rozmarýnu
sůl

Recept zaslala: Jana Havlíčková

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.