Recepty: Nadívaný pstruh pro labužníky

Pstruhy nasolíme a pokapeme citronem i zevnitř a necháme cca půl hodiny odležet. Posypeme kořením na ryby, naplníme nádivkou připravenou z utřené nivy s česnekem a drobně nasekanou cibulkou. Břicho pstruha sepneme párátky či jehlicemi.

Z alobalu uděláme "lodičku" pro každého pstruha, potřeme olejem a grilujeme dle potřeby.

TIP: do nádivky můžeme podle vlastní chuti přidat různé bylinky, feferonky, uškvařenou slaninu atd. Fantazii se meze nekladou. Dobrou chuť.

Co budeme potřebovat pro 4 osoby:

4 větší pstruzi
citron
koření na ryby
jarní cibulky
česnek
porek
niva
olej
sůl

Recept zaslala: Romana Sewaldová

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.