Recepty: Tatarák z kapra

Tatarský biftek, to je záležitost pro skutečné labužníky. Pokud ale máte tatarák spojen výhradně s hovězím masem, pak vás paní Jarka, která nám následující recept zaslala, vyvede z omylu. Vynikající tataráček můžete připravit i z kapra.

Kapra seřízneme podle páteře (jako na filety) a dvakrát proženeme mlýnkem na maso. Poté ochutíme jako klasický tatarský biftek. Mažeme na topinky a nebudete věřit, nikdo nepozná, že se jedná o maso z ryby. Vynikající.

Co budeme potřebovat:

žloutky z vejce
šalotky
worcester
hořčice
sůl
pepř
chleba na topinky
olej

Recept zaslala: Jarka Šutová

Náš tip: zkuste také recept na tatarský biftek z lososa.

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.