Grilování: Bylinková marináda s vínem

V misce smícháme 6 lžic olivového oleje, 200 ml bílého vína, půl lžičky zeleného mletého pepře, hrst usekaných estragonových lístků nebo zeleného koriandru, 3 lžíce usekaného kopru a šťávu vymačkanou z půlky citronu.

Marináda se hodí zejména pro marinování ryb a bílého masa. Než začneme grilovat, maso osolíme, přelijeme marinádou a necháme v ledničce marinovat jednu až dvě hodiny.

Co budeme potřebovat:

6 lžic olivového oleje
200 ml bílého vína
½ lžičky zeleného mletého pepře
hrst estragonových lístků (zeleného koriandru)
3 lžíce usekaného kopru
půl citronu

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.