Recepty: Grilované kuřecí maso s bylinkami

Kuřecí maso nakrájíme na plátky, osolíme a přes mikroten jemně naklepeme. Poté drůbeží naložíme přibližně na 2 hodiny do marinády, kterou připravíme ze všech ingrediencí.

Během grilování potíráme zbylou marinádou. Servírujeme s chlebem či jiným pečivem, jako přílohu můžeme podávat zeleninový salát nebo čerstvou zeleninu.

Co budeme potřebovat (pro 5 porcí):

500 g kuřecích (krůtích) prsou
5 lžic olivového oleje
½ lžičky zázvoru
½ lžičky kari koření
½ lžičky kardamomu
1 lžička ořechů
sůl
čerstvé bylinky

» Zahradní grill Weber v prodejně Weber World.
» Hledáte recepty pro každodenní vaření?
» Zahradní grily Weber – záruka snadného grilování.